Starity

Rami klipet forgat és ruhát tervez

2010. október 08. 17:05   |   Szerző: Ency112

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rami már elég régen jött ki új klippel, ám most fellendült az élete. Jön a Miért sír? klipje, melyet hamarosan forgat, és azt is elmesélte, hogy a ruhák tervezésében is kivette a részét.

hirdetés
Rami klipet forgat és ruhát tervez

A Szeress forrón és Szívemet a szemeidért klipek után újabb számmal jelentkezik a fiatal énekesnő – Hideg Judit Ramóna, azaz Rami –, aki mostnában nagyon eltűnt a képernyőkről. Most hatalmas energiával és odadással vág bele újra az énekesi karrierjébe.

„Ez az év nagyrészt a tapasztalatszerzésről és a tanulásról szólt. – mondja Rami – Igyekeztem minél több élményt és tudást elsajátítani, hogy most ismét mindent beleadjak a zenélésbe, az éneklésbe. Számomra a zene maga a lét, az élet. Nem is tudom, hogyan lehetne zene nélkül élni.”

A Miért sír? / My Love Is Not for Sale klip hétfői forgatásával kapcsolatban a következőket árulta el: „Nagyon várom a forgatást – gyönyörű a helyszín, a képek, amiket elképzeltünk. Tökéletesen alátámasztja a dalt, a Miért sír?-t. Ez az első albumom egyik legszebb dala, ez fejez ki most leginkább, ezért esett erre a választásom.”

„A klip magyar és angol nyelven is forog, nem titkolt szándékom, hogy nyissak külföld felé. Külön izgalmas számomra, hogy az általam viselt ruhák között van néhány darab, amit Hornyák Istvánnal közösen terveztünk.”

A sztori egy szerelmi emlékről szól, és befejezetlen, sejtelmes végkifejlettel zárul, amit a nézők úgy fejezhetnek be, ahogy nekik teszik.

Rami első lemeze, a Szeress forrón! november elején jelenik meg. Az albumról két maxihoz már készült klip – Szeress forrón és Szívemet a szemeidért –, és hamarosan jön a Miért sír? is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek