Starity

Hatalmas durranás lesz az új Twin Peaks

2016. október 26. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2017-ben kerül bemutatásra a kultikus sorozat sokak által várt folytatása, ennek kapcsán a Cooper ügynököt megformáló Kyle MacLachlan írt a Welcome To Twin Peaks oldalon.

hirdetés
Hatalmas durranás lesz az új Twin Peaks

A jövő évben bemutatásra kerülő, máig sikeres sorozat körül nagy a felhajtás, hiszen mind a 18 új részt leforgatták (jelenleg a vágás zajlik), és nemcsak a rajongók, de a színészek is izgatottan várják a premiert. A színészgárdából eddig nem sokan beszéltek az elkészült új évadról, ám Kyle MacLachlan így nyilatkozott egy videóban:

Semmihez nem hasonlítható érzés! Egyszerűen csodálatos!

A felvételen láthatjuk még James Marshallt, Kimmy Robertsont és Miguel Ferrert is, akik szintén ejtenek pár szót a forgatásokról és az új részekről. Mindemellett egy újabb jó hír látott napvilágot a széria Facebook-oldalán, ugyanis ma a boltokba kerül a Twin Peaks titkos története című könyv, amely biztosan nem fog a rajongók polcán porosodni, hiszen az új részek mellett rengeteg kulisszatitkot olvashatunk a kiadványban, de a szereplőkről is érdekes plusz infókat tudhatunk meg. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek