Starity

Ezek a legnépszerűbb Skid Row-dalok

2016. október 29. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Skid Row klasszikus felállása három albumot jelentetett meg, most az ezen lévő dalok közül hoztuk el nektek a hat legismertebbet.

hirdetés

I Remember You (1989)

Az I Remember You az 1989-es Skid Row-albumon található dal, ami egy méltó bemutatkozás volt a zenekar részéről. Sebastian Bach hangján szinte érezni a fájdalmat, így talán nem meglepő, hogy a klippel is rendelkező dal 61 millió megtekintéssel büszkélkedhet a YouTube-on.

18 and Life (1989)

Szintén a debütáló albumról rögtön itt egy újabb dal, a 18 and Life, melyre 10 millióan kattintottak rá a legnagyobb videómegosztó portálon. A dal egy Ricky nevű fiúról szól, aki lelőtte egy barátját – természetesen a dal alapja megtörtént eseten nyugszik.

Youth Gone Wild (1989)

Még mindig maradunk a Skid Row-albumnál, ám ezúttal egy kissé pörgősebb dal kerül fel listánkra. A dal nem csak, hogy hatmilliós megtekintésnél jár, de több zenekar is feldolgozta már – köztük a Hammerfall és az Asking Alexandria.

In A Darkened Room (1991)

Az 1991-ben megjelent Slave to the Grind albumon található nóta is világszerte kedvelt. Ez a dal egy, a Skid Row-tól megszokott ballada, melyet Rachel Bolan, Dave Sabo és Sebastian Bach közösen írtak.

Monkey Business (1991)

Még mindig 1991-et írnak a naptárak, és továbbra is a Slave to the Grind albumnál vagyunk – ezúttal a Monkey Business című dalnál, mely szintén hárommilliós megtekintéssel rendelkezik, és a Skid Row-tól megszokott vonaltól kicsit eltér gyorsaságával és dinamikusságával.

Wasted Time (1991)

Íme egy újabb ballada a fent említett albumról a Wasted Time képben, ami egyben a zenekar harmadik kislemeze is volt. A dalhoz készült videoklipet kétmillióan tekintették meg, és ezzel egyike az utolsó olyan nótáknak, melyek még jó helyezést értek el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek