Starity

Megjelent az Avenged Sevenfold új albuma

2016. október 27. 13:01   |   Szerző: rammievengeance

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány órával ezelőtt robbant a hír, miszerint az amerikai zenekar piacra dobta legújabb albumát, melyet néhány hónappal ezelőtt harangoztak be decemberi megjelenéssel.

hirdetés

Az Avenged Sevenfold 2013-ban adta ki a Hail To The King névre keresztelt lemezét, majd a következő néhány évben kiadót cserélt, ismét dobost váltott, most pedig legújabb albumuk – ami a The Stage címet viseli – napvilágot látott.

Mindössze egy héttel ezelőtt került fel a banda YouTube-csatornájára a legújabb szám, ami szintén a The Stage címet kapta, ezt követően pedig bejelentették, hogy az album december környékén kerül az üzletek polcaira.

A klip felkerülése után hozta nyilvánosságra az együttes, hogy október 27-én, helyi idő szerint reggel 5:30-kor elő közvetítésben beszélnek majd az új lemezről hivatalos Facebook-oldalukon, ám a mai napra más meglepetést is tartogattak, ugyanis előkerült az új album, amely a kislemez után a The Stage címen fut, és 11 szám található meg rajta:

  1. The Stage 
  2. Paradigm 
  3. Sunny Disposition 
  4. God Damn
  5. Creating God
  6. Angels
  7. Simulation
  8. Higher
  9. Roman Sky 
  10. Fermi Paradox 
  11. Exist 
Az album borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek