Starity

Megjelent Lay első szólólemeze

2016. október 29. 11:11   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október 28-án hivatalosan is bemutatkozott szólóban Lay. Első önálló középlemeze Lose Control címmel jelent meg – legújabb videoklipjével karöltve.

hirdetés

Szeptember 21-én jelentette be az SM Entertainment, hogy az EXO-ból ismert Lay októberben szólistaként fog bemutatkozni. A korong előfutára, a what U need? október hetedikén – az idol születésnapján – jelent meg, egyfajta ajándékként a rajongók számára.

A bemutatkozó szólólemez végül október 28-án jelent meg Lose Control címmel, valamint a korong névadó dalához készített videoklip is feltöltésre került. Maga a dal pop és R&B egyvelegére emlékezetető szerelmes nótára sikeredett, amihez látványos rövidfilm készült.

A középlemez összesen hat dalt sorakoztat fel (köztünk a már korábban említett what U need?-et, valamint a 2015-ben bemutatott MYM-et, ami azonnal a rajongók kedvencévé vált), melyeket Lay írt és a zeneszerzés is az ő nevéhez fűződik.

Íme a dallista:

  1. LOSE CONTROL (失控)
  2. what U need?
  3. TONIGHT
  4. MYM
  5. MYM (acoustic ver.)
  6. RELAX (守望)
A kiadvány borítóképe

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek