Starity

Feloszlik a Rainbow

2016. október 29. 10:10   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hét év után a Rainbow tagjai úgy döntöttek, hogy nem újítják meg szerződésüket és mindannyian külön utakon folytatják.

hirdetés
Feloszlik a Rainbow
Fotó: DSP Media

Tegnap, a hajnali órákban röppent fel az a pletyka, miszerint a Rainbow két tagja, Jaekyung és Jisook valószínűleg nem újítja meg szerződését a DSP Mediával. Az ügynökség csak annyit fűzött hozzá, hogy még korai lenne ezzel kapcsolatban bármit is mondani és még semmi sem biztos.

Később az ügynökség hivatalosan közleményben jelentette be, hogy a csapat feloszlik, valamint elmondták, hogy eredetileg azt szerették volna, hogy a tagok az újítás mellett döntsenek és ezért mindent meg is tettek, de sajnos nem így történt.

Helló, ez itt a DSP Media. A Rainbow szerződése 2016. november 12-én lejár. Ügynökségünk alaposan megvitatta a jövőbeli terveket a Rainbow tagjaival (Jaekyung, Woori, Jisook, Noeul, Seungah, Yoonhye, Hyunyoung) és sajnálatos módon úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. Reméljük, hogy a Rainbow tagjaira mindig boldog és pozitív gondolatokkal fognak az emberek emlékezni, és úgy fognak ragyogni, akár a szivárvány hét színe. Teljes mértékben támogatni fogjuk a lányok jövőbeli tevékenységeit és reméljük, az emberek is ezt fogják tenni. Szeretnénk köszönetet mondani a rajongóknak, akik az elmúlt hét évben támogatták és szerették a Rainbow-t. Kérjük szépen minden kedves rajongót, hogy kísérjék figyelemmel és támogassák a lányokat új útjukon. Köszönjük.

A formáció egyébként 2009-ben debütált, majd 2011-ben Japánban is bemutatkozott. 2012-ben a Rainbow Pixie nevezetű alegységet köszönthették a rajongók, amit két évvel később a Rainbow Blaxx követett. Idei – egyben feloszlás előtti utolsó – visszatérésükre február 15-én került sor negyedik középlemezükkel (PRISM), amit a Whoo című dalukkal népszerűsítettek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek