Starity

Véget ért az Utódok 2. forgatása

2016. október 29. 12:12   |   Szerző: Alida

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedvenc gonoszaink gyerekeinek kalandjai lezárultak, ugyanis a tegnapi volt az utolsó nap a forgatási helyszínen.

hirdetés
Véget ért az Utódok 2. forgatása
Fotó: Disney Channel

Az Utódok 2. forgatása hamar a végéhez ért. A szereplők és a csapat három hónap után visszatérhetnek Los Angelesbe, hogy visszazökkenjenek a rendes kerékvágásba. A színészek nagyon szomorúak, amiért végéhez ért a munkájuk, hiszen már úgy tekintenek egymásra, mintha családtagok lennének – egy megszokott és jó környezettől pedig nehéz megválni. 

A legboldogabb könnyek. Mal és Evie hivatalosan is végeztek. Alig várjuk, hogy megoszthassuk veletek ezt a kalandot, srácok

– írta Dove Cameron a Twitteren, az Instagramon ezzel szemben így fogalmazott:

MEGCSINÁLTUK! Nehezen jönnek a számra a szavak, melyekkel kifejezhetném azt a tiszta szeretetet és hálát, amit ezek iránt az emberek iránt érzek nap mint nap, nem is beszélve erről a munkáról és a hihetetlen alternatív valóságról, amit alkottunk. (...) A Disney csatorna és az Utódok mindörökké megváltoztatták az életemet. Ha tehetném, még vagy száz ilyen filmet készítenék veletek már akár holnap. Sosem leszek képes kifejezésre juttatni azt a hálát, amit érzek. Szeretlek titeket.

Fotó: Snapchat / Dove Cameron

Szerencsések vagyunk, amiért a rendezőnknek nevezhetjük őt. Elkészültünk. Kenny, a szívem legmélyéről mondok most neked köszönetet, amiért hittél abban a kicsi lányban, aki annak idején besétált a meghallgatásra. Megváltoztattad az életét. A tesóimnak, Dove-nak, Camnek és Boo-nak üzenem, hogy tiszta szívemből imádlak titeket. Mindörökké szerencsés leszek, amiért tagja lehetek a családunknak. A négy szív mindig együtt dobog. Hálás vagyok még a Disney csatornának is, nem győzök köszönetet mondani... köszönetet mondani, amiért megajándékoztatok engem Evie-vel

– hálálkodott Sofia Carson az Instagramon.

Fotó: Instagram / Sofia Carson

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

film disney új utódok
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek