Starity

Bemutatkozik a EXO-CBX

2016. október 30. 21:09   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

EXO-CBX - ismerős arcok, új névvel, avagy a Chen, Baekyhun és Xiumin alkotta trió október utolsó napján mutatkozott be a nagyérdeműnek.

hirdetés

Az SM Entertainment október elején hozta a rajongók tudomására, hogy az EXO első igazi alegységének debütálása közelebb van hinnék. Később kiderült, hogy az alegység a CBX nevet kapta, amiből következteti lehetett arra, hogy Chen, Baekhyun és Xiumin alkotja a formációt.

A trió végül október 31-én jelentette meg bemutatkozó középlemezét, mely a Hey Mama! címet viseli, s a korong névadó dalához videoklip is készült. Maga a dal egy ritmusos, '70-es éveket idéző pop nótára sikeredett, s a hozzáforgatott rövidfilmnek a képivilága igazán szépre sikeredett, valamint a jól betanult koreográfia ezúttal sem maradhatott el.

A korongra összesen öt dal került, melyek stílusilag nagyon változatosra sikeredtek, hisz találhatunk rajta elektropopot, R&B balladát, illetve retro hangzásut is.

Íme, a dallista:

  1. Hey Mama!
  2. The One
  3. Rhythm After Summer
  4. Juliet
  5. Cherish

A kiadvány összesen három verzióban érhető el: Chen, Baekhyun és Xiumin.


A háromféle borítókép

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek