Starity

Új kisfilmmel jelentkezett a Devilment

2016. október 30. 21:09   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan érkezik a Dani Filth vezette együttes második korongja, amelyről tegnap egy újabb dallal ismerkedhettünk meg egy kisfilm formájában.

hirdetés

A napokban debütált Dani Filth (Cradle Of Filth) zenekarának legújabb szerzeménye, amely immáron a második tétel a november 18-án érkező II: The Mephisto Waltzes című lemezről. A korongot egyébként nemrégiben harangozta be az Under The Thunder című szám, amelyhez egy dalszöveges kisfilm is készült. Az új tétel a Hitchcoc Blonde elnevezést kapta, és egy különleges horror-stílusú kisfilm keretein belül került fel a legnagyobb videomegosztóra.

A Devilment első lemeze egyébként 2014 őszén került a lemezboltok polcaira, The Great And Secret Show címmel. A csapatban pedig Dani Filth oldalán Colin Parks gitáros, Nick Johnson basszeros, Sam S Junior gitáros, Matt Alston dobos, valamint Lauren Francis billentyűs, vokalista foglalnak helyet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek