Starity

Ezek a legnépszerűbb Mötley Crüe-dalok

2016. november 07. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal a tavaly feloszlott amerikai glam metal csapat legnépszerűbb dalait hoztuk el nektek.

hirdetés

Home Sweet Home (1985)

Az 1985-ben megjelent Theatre Of Pain album Home Sweet Home című dala hét és félmillió megtekintéssel rendelkezik a YouTube-on, így ez érdemelte ki a legnépszerűbb Mötley Crüe-dalnak járó képzeletbeli díjat.

Girls, Girls, Girls (1987)

Az 1987-es Girls, Girls, Girls album címadó dala igencsak közel jár a hétmilliós megtekintettséghez, így kijelenthetjük, ez a dal is elég népszerű. Érdekesség, hogy a klipet egy sztriptízbárban forgatták és a zenekar agya, Nikki Sixx ebben az időszakban volt élete mélypontján.

Kickstart My Heart (1989)

Az 1989-es Dr. Feelgood album dalára hatmillió kattintás érkezett a legnagyobb videómegosztó portálon, amivel előkelő helyet érdemel listánkon. Érdekesség, hogy a szerzeményt az Asking Alexandria is feldolgozta.

If I Die Tomorrow (2005)

Az If I Die Tomorrow a 2005-ös Red, White & Crüe albumon található, mely közelít a hatmilliós megtekintettséghez. A dalt Nikki Sixx írta, és egyike azon kevés Mötley-daloknak, amikhez igazán mély jelentéstartalom társul.

Without You (1989)

Ismét visszatérünk az 1989-es Dr. Feelgood albumhoz, és bemutatjuk nektek a Without You című dalt, ami a négy és félmilliós megtekintésével még mindig az egyik legnépszerűbb Mötley Crüe-dalok közzé tartozik. Persze hozzá kell tennünk, hogy ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a zenekar ebben az időszakban volt igazán a csúcson.

Wild Side (1987)

Naptáraink ismét 1987-et írnak, ezúttal azonban a Wildside című dalhoz kalandozunk vissza. A dal érdekessége, hogy a Miatyánkat parodizálja ki. Nikkinek ugyanis volt egy egyházi iskolába járó ismerőse, akivel felmondatta a Miatyánkot, majd később megírta e dalt. Ki gondolta volna, hogy a drogproblémákkal küzdő rockzenész ilyen sikeres dalokat tud írni?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek