Starity

Visszatért a Bastarz

2016. november 01. 07:07   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Block B tavaly mutatta be első alegységét, a Bastarzot, s másfél év után október utolsó napján második középlemezével tért vissza a formáció.

hirdetés

Másfél évvel ezelőtt a 품행제로 (Conduct Zero) nevezetű debütáló EP-jével mutatkozott be a P.O., B-Bomb és U-Kwon alkotta BASTARZ, vagyis a Block B első alegysége. A népszerűsítések befejeztével kis időre háttérbe szorult a trió, azonban október elején beharangozták a formáció visszatérését.

Nem sokkal később, október 24-én megjelent az 이기적인 걸 (Selfish & Beautiful Girl) című szerzeményük, mely az új korong előfutára is volt egyben. A csapat második középlemeze végül október 31-én jelent meg Welcome 2 Bastarz címmel, valamint a Make It Rain videoklipjéről is lehullott a lepel.

A lemez összesen öt új dalt sorakozat fel, melyek mindegyikében a dalszöveg megírásából és zeneszerzésből egyaránt kivette a részét P.O. – a 이기적인 걸 (Selfish & Beautiful Girl) teljesen az ő érdeme) – a Make It Rain Dean nevéhez fűződik, a 타이트하게 megírásában pedig B-Bomb is segédkezett. Íme a dallista!

  1. 이기적인 걸 (Selfish & Beautiful Girl) 
  2. Make It Rain
  3. That's Right
  4. 타이트하게
  5. 숨은 그림 찾기
A borítókép

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek