Starity

Halloween alkalmából riogatta a közönséget Adam Lambert

2016. november 01. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes meglepetés fellépéssel készült az ausztrál X-Faktor számára.

hirdetés

Az ausztrál X-Faktorban mentorkodik Adam Lambert, ahol a 25 év alattiak kategóriát kapta. A tegnapi eredményhirdetésen döntött úgy, hogy fellép, azonban nem új kislemezét mutatta be, hanem a The Original Highról hozott egy dalt.

Egy kis amerikai terror Ausztrália számára, hiszen Halloween van

– magyarázta Lambert, aki fellépése során vámpírnak öltözött.

Nem igazán látok semmit a kontaktlencse végett, szóval milyen volt? Felálltak a zsűritársaim?

– válaszolta, mikor a műsorvezető megkérdezte, milyen volt a mentorok előtt előadnia, akik természetesen nagy szeretettel fogadták Lambert fellépését.

Mivel az első show után négy versenyző búcsúzott el a műsortól, így Lambert egyik mentoráltja, a 15 éves Natalie is hazament, azonban tegnap biztonságban tudhatta a közönségkedvenc 14 éves Amaliát, akinek a hangja leginkább az angyalokéra hajaz.

A verseny másik nagy esélyese, szintén Lambert mentoráltja, a 16 éves Isaiah, aki hétről-hétre megnyeri magának a közönséget őszinte bájával.

A tegnapi show alatt a tinik kedvence is fellépett, Shawn Mendes, aki a Mercy kislemezét népszerűsítette a műsor színpadán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek