Starity

6 ok, amiért nagyon fog hiányozni a Teen Wolf

2016. november 03. 10:10   |   Szerző: BloggerinaBella

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most, hogy a Teen Wolf a végéhez közelít, elhoztuk nektek a 6 legfontosabb dolgot, ami hiányozni fog nekünk.

hirdetés

Most, hogy szinte csak 2 hét választ el minket a Teen Wolf utolsó évadának premierjétől, a rajongók nagy bánatukban – és persze izgalmukban – visszaemlékezést tartanak, így hát mi is elhoztuk nektek a 6 legfontosabb indokot, amiért hiányozni fog nekünk a 2011 óta futó sorozat.

1. A falka

Amíg az emberek jöttek mentek a Beacon Hills-i középiskolában, addig egy dolog biztos maradt: mégpedig Scott felejthetetlen falkája. Ugyan elvesztettünk és kaptunk is néhány tagot, de mindenki példátlan erőt hozott, amely összefűzte Scottot, Stilest és Lydiát. Hisz ki az, aki elfelejtette Allison, az életébe került harcát; Malia rendületlen bátorságát vagy Kira vad elkötelezettségét? Nem is beszélve Liamről, Haydenről, Derekről, Isaacről, Ethanről és Aidenről. Imádtuk mindegyikőjüket, és biztos, hogy nagyon fognak hiányozni!

A falka (balról jobbra): Malia (Shelley Hennig), Stiles (Dylan O'Brien), Lydia (Holland Roden), Scott (Tyler Posey),
Kira (Arden Cho), Derek (Tyler Hoechlin) és Liam (Dylan Spayberry) 
Fotó: MTV

2. Scott + Stiles = Sciles

Eltekintve az ötödik évados szétesésnek (amit Theónak köszönhetünk), Scott és Stiles olyanok voltak egymásnak, mint két testvér. Emlékeztek például Stiles szívszorító beszédére a harmadik évadból? Nemcsak, hogy kisegítették egymást több halálközeli élményből, de mindeközben tűzön-vízen át támogatták a másikat és jó néhány nevetéssel teli pillanatot is köszönhetünk nekik – reméljük, a hatodik évadban sem lesz ez másképp!

3. Lydia „anyai” ösztönei

Valószínűleg egyetértetek velünk abban, hogy a falka banshee-je egy nagyon epic személyiség, nem is beszélve a különleges képességéről. Lydiát semmi sem állítja meg abban, hogy megmentse a barátait, még ha ez azt is jelenti, hogy az évad nagy részében egy elmegyógyintézetben kell bezárva lennie. Bátor!

Lydia megérzései egytől egyig csalhatatlanok I Fotó: MTV

4. A szenvedélyes hullámvasút, vagyis Stiles

Stiles hamar a sorozatnézők kedvencévé nőtte ki magát, persze jogosan, hiszen rengeteg megpróbáltatáson ment keresztül az elmúlt években: majdnem elvesztette az apukáját (nem is egyszer), megmentette mindenki hátsóját (nem is egyszer), megszállta egy nogitsune, valamint többszörösen is el lett utasítva Lydia Martin által, ám mindezek ellenére is kiállt Scott falkája mellett. Ezt nevezzük mi kitartásnak!

Kiszámíthatatlan, hűséges, szenvedélyes és őszinte – a mi szemünkben ilyen Stiles I Fotó: MTV

5. Melissa McCall és Stilinski sheriff

Az év szülei díj győztesei! Scott anyukája és Stiles apukája megőrizték a természetfölötti titkokat és számtalan alkalommal kockáztatták a munkájukat és az életüket azért, hogy megóvják a falka titkait. Mindeközben létrejött köztük egy kis romantikus viszony, és hazudnánk, ha azt mondanánk, nem reménykedtünk titokban Melinskiért.

Abszolút „shipeljük” őket! I Fotó: MTV

6. A mindentudó, Dr. Alan Deaton

Jóval több, mint egy veterán! Dr. Deaton a remény jelzőfénye lett a Teen Wolfon keresztül, aki vezette és mentorálta Scottot és a többieket csatáról csatára. Deaton is kockára tette az életét a Beacon Hills-i gimnázium tanulóiért, és teljesen biztos, hogy nem fogjuk elfelejteni a megnyugtató hangját sem, amivel arról biztosított, hogy nem lesz semmi baj.

Mire is mentek volna kedvenceink nélküle? I Fotó: MTV

via MTV

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek