Starity

Adele élete legrosszabb döntésének tartotta az anyává válását

2016. november 02. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az aranytorkú brit énekesnő kisfia, Angelo 2012-ben látta meg a napvilágot, és bár az anyaság a legszebb hivatása lehet egy nőnek, Adele nyíltan beszélt a szülés utáni depresszióról.

hirdetés

A terhesség és a gyermek világrajövetele csodálatos élmény egy nő életében, ám az anyák jórésze átéli a szülés utáni depressziót, amely Adele-t sem kerülte el. A 28 éves sztár így mesélt akkori állapotáról a Vanity Fair újságírójának, Lisa Robinsonnak:

Alkalmatlannak éreztem magam. Úgy éreztem, az anyává válás életem legrosszabb döntése volt. Eljutottam odaáig, hogy kijelentettem, heti egy délután nekem is jár, hogy azt csináljak, amit kib*szottul én akarok, méghozzá a gyerekem nélkül.

Adele azonban családja, barátai és kedvese, Simon Konecki segítségével túljutott a nehéz időszakon, sőt, vőlegényével kistesót is szeretnének Angelónak. Saját bevallása szerint soha nem érezte ilyen jól magát, mint most és már alig várja, hogy hosszabb szabadságra mehessen, hogy még több időt tölthessen csemetéjével.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek