Starity

Kizárták az X-Faktorból a verekedő Kristófot

2016. november 02. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kristóf talán legközelebb jobban meggondolja, mit tesz, ugyanis legutóbbi balhéja a karrierjébe került.

hirdetés
Kizárták az X-Faktorból a verekedő Kristófot
Fotó: RTL Klub

Az X-Faktor legmegosztóbb versenyzője, Petics Kristóf bár mentorának, Puskás Petinek köszönhetően helyet kapott az élő show-ba jutott tizenkét döntős között, mégsem szállhat versenybe a tehetségkutató műsor első helyéért. Az énekes ugyanis a felkészülési idő alatt verekedésbe bonyolódott egy fővárosi szórakozóhelyen, ahol egy külföldi férfinak nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott.

Tette – ahogy az várható volt – nem maradt megtorlatlanul, ugyanis a súlyos testi sértés elkövetése miatt az RTL Klub vezetősége az X-Faktorból való kizárása mellett döntött. A műsor kreatív producere, Schiwert-Takács László szerint nem ez volt az első eset, hogy Kristóf bajba került, így a tehetségkutatóból való kizárása már jó ideje érett. 

Az X-Faktor versenyzői a felkészülés időszakában együtt laknak. Ő fegyelmezetlenségével, italozásával, hajnali vircsaftjaival sokszor zavarta a többiek pihenését, az állandó fáradtság pedig a próbák és a produkciók rovására megy, amit nem engedhetünk meg

– nyilatkozta a producer a Blikknek, majd hozzátette, hogy a versenyzőt több ízben is figyelmeztették, hogy próbáljon meg némi önkontrollt gyakorolni, illetve hagyja pihenni, felkészülni társait, ennek azonban nem tett eleget. Kristóf egyébként értetlenül áll a történtek előtt, elmondása szerint álmában sem gondolta volna, hogy kizárhatják a műsorból. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek