Starity

Ruhamustra: Ők voltak a CMA Awards legjobban öltözött celebjei

2016. november 03. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este ötvenedik alkalommal került megrendezésre a countryzene neves díjátadó gálája, mely eseményen igazi sztárparádé vonult fel, közülük is kiválogattuk a legcsinosabb szetteket viselő hölgyeket. Íme!

hirdetés

Carrie Underwood

A szőke szépség nemcsak az esemény házigazdája volt, hanem ő vihette haza az év női előadójának járó díjat is. Bár az est folyamán több szettet is viselt, nekünk ebben a mesés, földig érő, pezsgőszínű ruhában tetszett a legjobban, melyben úgy tündökölt, mint egy hercegnő.

Jessie James Decker

A Wanteddal ismertté vált énekesnő is mesésen festett: a nagy alkalomra ezt az egyszerűségében nagyszerű, testhezálló dresszt viselte, mely remekül érvényre juttatta csodás alakját.

Simone Biles

A 19 éves sportoló Jessie-hez hasonlóan az egyszerű szabásvonalú, csillogó felületet népszerűsítette ebben a látványos darabban.

Jennifer Garner

A Hirtelen 30 sztárja a fekete szín mellett tette le a voksát; ez a felül díszes, alul egyszerű ruhaköltemény pedig csodásan kiemelte törékeny alakját és hamvas bőrét.

Kelsea Ballerini

A tennessee-i szőkeség valósággal túlragyogta kolléganőit a lent látható gyönyörű, lágy esésű kisestélyiben, melynek színkombinációja tökéletesen passzolt Keslea sminkjéhez.

Miranda Lambert

Az énekesnő újdonsült párja, Anderson East oldalán érkezett a gálára ebben az egyszerű, mégis rafinált megoldású kreációban, melyben valóságos dívaként festett.

Kimberly Williams-Paisley

A 46 éves színésznő a férjét, Brad Paisley-t kísérte a rendezvényen, melynek kétségkívül az egyik legkisemelkedőbb alakja volt smaragdszínű estélyijének köszönhetően.

Jennifer Nettles

A Georgiából származó énekesnő üde színfoltja volt a díjkiosztónak, melyen különleges szabású, színes ruhakölteményben jelent meg. A szőkeség abszolút betartotta a kevesebb több elvet és izgalmas szttjéhez visszafogott sminket és frizurát csináltatott.

Sharon Stone

A Golden Globe-díjas színésznő dívaként jelent meg a vörös szőnyegen. Visszafogottan elegáns ruhája tökéletesen kiemelte 58 évesen is szikár alakját.

Reba McEntire

Reba személyében is egy úrinőt köszönthettünk, aki láthatóan nagyon otthonosan mozgott a vörös szőnyegen, arany színű ruhájában pedig olyan volt, akár egy királynő.

Gabby Douglas

A világbajnok tornász ezúttal nem a sportos, hanem a nőies oldalát mutatta meg. Különleges mintázatú kisestélyije különleges szabásvonalának köszönhetően nemcsak izmos karjait, hanem csinos lábait is közszemlére tette.

Martina McBride

A countryzene Céline Dionjának is tartott énekesnő ezúttal a feketét kombinálta az ezüsttel – e két szín pedig minden kétséget kizáróan előnyösen kiemelte bájos vonásait.

Maren Morris

Bár az énekesnő még viszonylag újoncnak számít a szakmában, az már biztos, hogy remekül ért a melódiákhoz, hiszen az este folyamán díjjal távozhatott a rendezvényről, ugyanakkor azt is bebizonyította, hogy a divathoz is van érzéke.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek