Starity

Zátonyra futott Bebe házassága

2016. november 03. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nyolc együtt töltött év után a zenész úgy döntött, ideje továbbállni, így elköltözött feleségétől.

hirdetés
Zátonyra futott Bebe házassága

Bebe saját bevallása szerint még mindig szereti feleségét, Katát, de a kapcsolatuk nem működött, így mindketten úgy látták jónak, ha véget vetnek a négy éve tartó házasságnak és külön költöznek.

A Blikk úgy számolt be, hogy a zenész előző hétvégén hagyta el közös otthonukat és házi kedvenceiket is magával vitte. Elmondása szerint továbbra is napi kapcsolatban vannak Katával és számíthatnak egymásra, ám az együttélés korántsem volt egyszerű, hiszen munkabeosztásuk miatt sokszor alig látták egymást, a találkozások hiánya pedig rányomta a bélyegét a kapcsolatukra. 

Kata mindig a családom része lesz, ezen az sem változtat, ha egyszer új párom lesz. Amikor az oltár előtt állva kimondtam, hogy igen, akkor arra tettem ígéretet, hogy örök életemben segíteni, tisztelni fogom őt. Nem szerettük volna, ha elmérgesedik a helyzet, bántani sem akartuk egymást, ezért baromi keservesen, de közösen hoztuk meg a döntést, hogy vége

– nyilatkozta a napilapnak Bebe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek