Starity

Demi Lovato a legendás Sylvester Stallonéval boxolhatott

2016. november 03. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato él-hal a küzdősportokért, a tegnapi nap folyamán pedig abban a szerencsés dologban részesülhetett, hogy a Rocky Balboát megtestesítő Sylvester Stallonéval edzhetett.

hirdetés
Demi Lovato a legendás Sylvester Stallonéval boxolhatott

Lionel Richie, Elton John, Patti LaBelle, Mary J Blige, Gloria Gaynor – csupán néhány meghatározó előadóművész, akiket Demi Lovatónak az elmúlt években sikerült elkápráztatnia hangi adottságaival. Úgy tűnik azonban, hogy nemcsak a zenei karrierjében, de szép lassan a küzdősportok világában is elismerést szerez magának a hónapok óta tartó kemény és kitartó edzéseknek köszönhetően. 

A tegnapi napon ugyanis lehetősége volt a Confident énekesnőjének, hogy a 70 éves Golden Globe-díjas amerikai legendával, Sylvester Stallonéval edzhessen egy kicsit az Unbreakable termében, amitől teljesen érthető módon majd kiugrott a bőréből.

Rockyt kiütötte az ő rég elveszett lánya, Roxana... Főszerepben Demi Lovatóval @ddlovato. Az elképzelhetlen megtörtént a Megtörhetetlenben. @unbreakableperformance #boxing#rocky #rocky8

- olvashatóak az alábbi sorok egy videó kíséretében Stallone Instagram-oldalán, amelynek végén nevetve hozzátette.

Elcsúsztam! Esküszöm, csak baleset volt.

Lovato egyébként nem számít idegennek az Unbreakable edzőtermében, ugyanis a birkózás mellett, napi szinten vesz MMA edzéseket is, ami annak köszönhető, hogy szenvedélyesen rajong a ketrecharcért. A terem tulajdonosa, Jay Glazer még október elején a TMZ riporterének így nyilatkozott róla:

Szebb horgokat láthatunk tőle, mint a legtöbb ide járó UFC-s sráctól. Meg szokott ránk haragudni, amikor azt látja, hogy finomkodni akarunk vele. Bátran kijelenthetem, hogy az egyik harcosunknak tekintjük. Megvan az ehhez szükséges gondolkodásmódja, bárcsak ezt átültethetném a Bellator harcosainak fejébe is. Demi egy igazi kis vad oroszlán. Millió alkalommal felvetette már nekem, hogy szívesen kipróbálná magát egy MMA mérkőzésen.

Érdekesség, hogy augusztusban olyan híresztelések kaptak szárnyra, miszerint Demi az MMA-harcos, Luke Rockhold oldalán találta meg újra a szerelmet, akivel szintén az Unbreakable edzőtermében ismerkedtek meg. A pletykákat eddig egyik fél sem kívánta kommentálni, azonban a napokban kézen fogva látták őket sétálgatni, ami többet mond minden szónál.

 

Demi Lovato (@ddlovato) által közzétett videó,

 

Demi Lovato (@ddlovato) által közzétett videó,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek