Starity

Megtalálták Jázmin hercegnő hasonmását

2016. november 04. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gyerekként valószínűleg te is láttad a Disney legnépszerűbb klasszikusait, így az Aladdint is, de azt valószínűleg nem gondoltad, hogy kedvenceid egyszer életre is kelhetnek.

hirdetés

Az afrikai gyökerekkel rendelkező amerikai modell, Olayinka Mia Noel úgy döntött, idén Jázmin hercegnőnek öltözik Halloweenkor, ám azt talán még ő sem sejtette, milyen jó hercegnő „alapanyag” válik belőle. A modell ugyanis egy az egyben úgy néz ki, mint a Disney klasszikusának, az Aladdinnak a főhősnője, ezáltal pedig az egész világ felkapta rá a fejét.

Olayinka az Instagramon mondott köszönetet a rajongóinak, a felé irányuló hatalmas szeretetért, az érdeklődésnek köszönhetően pedig valószínűleg a presztízsértéke is megugrott a napokban, ezáltal pedig több megbízást is kaphat, ami modell lévén sosem jön rosszul.

Köszönöm, srácok a rengeteg szeretetet és támogatást, amit irántam mutattatok az elmúlt napokban. Ilyen érzés lehet hercegnőnek lenni

– írta a közösségi oldalon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek