Starity

Megérkezett a B.A.P második stúdiólemeze

2016. november 07. 07:07   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Noir nevezetű második stúdióalbumával és a Skydive videoklipjével karöltve tért vissza a hattagú dél-koreai csapat, a B.A.P.

hirdetés

Egy februári EP, egy japán és egy koreai nyári kislemez után nem pihent sokat a B.A.P, hiszen a srácok gőzerővel készültek visszatérésükre. Kiadójuk, a TS Entertainment múlt hónapban harangozta be a nagy visszatérést, amire végül november hetedikén került sor NOIR nevezetű második koreai stúdióalbumuk keretei között. A korong főcímdalához (Skydive) forgatott tíz perces hosszúságú akcióban és drámában egyaránt bővelkedő videoklip is feltöltésre került.

A lemez összesen tizenhárom számot sorakoztattak fel, melyek igazán változatosra sikeredetek: találhatuk közöttük elektropopot, akusztikus R&B-t, populárisat, lassabb hangvételűt, illetve a Le Noir képében jazz stílusút is, amelyen a világhírű jazz zongorista, Song Young Joo működik közre, valamint a Kingdom koreai verziója, Jongup szólódala és két instrumentális változat is helyet kapott. Íme a számlista:

  1. LE NOIR
  2. SKYDIVE
  3. RIBBON IN THE SKY
  4. KILLER
  5. FERMATA
  6. 주소서
  7. I GUESS I NEED U
  8. CHIQUITA
  9. 걸어가
  10. 지금 (Now) (Jongup szóló)
  11. KINGDOM (koreai verzió)
  12. SKYDIVE (Instrumentális verzió)
  13. FERMATA (Instrumentális verzió)

Habár az album elkészítésében, a produceri feladatokban és a dalok megírásában is jócskán kivette részét a formáció vezetője, Yongguk, sajnos a népszerűsítésben nem tud részt venni egészségügyi okok miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek