Starity

Ezen az apa-lánya táncon ámulnak most a netezők

2016. november 07. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mikayla Ellison Phillips múlt hónapban mondta ki a boldogító igent párjának, Codynak, a nagy napra pedig egy igazán jól koreografált, mókás tánccal készültek édesapjával, Nathan Ellisonnal.

hirdetés

A 25 éves ara 400 közeli rokon és barát jelenlétében állt oltár elé, a szertartás utáni lakodalom alatt pedig természetesen sor került az ilyenkor szokásos apa-lánya táncra. Mikayla és Nathan tánca azonban közel sem volt szokványos, ugyanis a menyasszony és az örömapa már régóta készült arra, hogy alaposan meglepje a vendégsereget.

Apa és lánya Bob Carlisle Butterfly Kisses című dalára vonult be, amit hamar felváltott MC Hammer U Can't Touch This című slágere, ezt követően pedig olyan dalok csendültek még fel, mint az NSYNC Bye Bye Bye-ja és az LMFAO Party Rock Anthemje – többek között.

Az ara a Good Morning America című műsorban vendégeskedve árulta el, hogy édesapjával már évekkel ezelőtt kitalálták, hogy ha eljön a nagy nap, különleges tánccal kedveskednek a násznépnek. A zenét egyébként a vőlegény állította össze, a koreográfia pedig mindössze egy héttel az esküvő előtt állt össze.

via Redbook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek