Starity

Dalpremier: Heartkiller – Érzéki csalódás

2016. november 07. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány perce tette közzé a zenekar legújabb középlemezének címadó nótáját, az Érzéki csalódást.

hirdetés

A négytagú debreceni zenekar szeptemberben jelentette meg a Kétségek között című szerzeményt, amit egy hónappal később a Minden pillanat követett, most pedig megérkezett a címadó Érzéki csalódás is. Érdekesség, hogy utóbbi két dal már korábban is az együttes repertorájában volt, ám a srácok úgy gondolták, megérnek még egy misét, így újra felvették őket. Hogy miért? Erről faggattuk a formáció frontemberét, Nagy Gábor Kennyt.

Egy keményebb, súlyosabb irányba mentünk el és úgy gondoltuk, az új dalok mellett néhány korábbi számot is át lehet gyúrni, többet is ki lehet belőlük hozni, mint ezelőtt

– vallotta az énekes, majd így folytatta:

A zenekar egy elég kemény, buktatókkal teli évet zár. Nagyon sok akadályba ütköztünk, amelyek hátráltatták a zenekari munkát, de a kitartás és a metal zenébe vetett hitünknek köszönhetően győzedelmeskedtünk.

A srácok egyébként az év második részét koncertezéssel töltötték, de még a 2016-os évből maradt két hónap is tartogat fellépéseket.

November 12-én Békéscsabán (CSEHÓ Romkocsma), 19-én pedig Dunaújvároson (Kaptár Klub) lépünk fel. December 17-én egy nagyszabású jótékonysági, egyben évzáró koncertet adunk a debreceni Kosárban. Jövőre pedig jön egy új lemez, ami a már említett keményebb, melodikus metal vonal jegyében fogant és már majdnem 100%-ban elkészült. Ehhez természetesen klipeket is csinálunk és a koncertezéssel sem állunk le. Már vannak fix dátumaink 2017 nyarára és 2017 szeptemberére is

– tette hozzá.

A zenekar továbbra sem pihen I Fotó: Facebook / Heartkiller

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek