Starity

Hoppá! Calvin Harris mégiscsak hálás Taylor Swiftnek

2016. november 07. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Talán az idei év egyik legtöbbet vitatott témája volt Taylor Swift és Calvin Harris kapcsolata. A páros egy év után vált külön, ezt követően pedig az énekesnő hamar túltette magát a DJ-n, amit a rajongók természetesen nem hagytak szó nélkül. A sok zűrzavar ellenére azonban a lemezlovas mégis hálás az exének.

hirdetés
Hoppá! Calvin Harris mégiscsak hálás Taylor Swiftnek
Fotó: Sugarscape Illustration (via Getty Images)

A skót DJ, Calvin Harris nemrégiben adta ki új szerzeményét My Way címmel, amely tagadhatatlanul exbarátnőéről, Taylor Swiftről szól. A pár szakítását nagyon felkapta a média mivel Taylor szinte azonnal továbblépett. Az énekesnőt emiatt sokan támadták, sőt még Calvint is meglepte, hogy Taylor ilyen könnyen túllépett több mint egy évig tartó kapcsolatukon.

A fentieket követően senki sem gondolta volna, hogy Calvin barmiért is hálás lenne Taylornak, ám a napokban egy Twitter-bejegyzésben megköszönte neki és Rihannának a közreműködését a This Is What You Came For című dalában.

Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen hihetetlen művészekkel dolgozhattam együtt mint @rihanna @taylorswift13 köszönöm szépen 

– csiripelte Harris.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek