Starity

Ismét hazánkba látogat Robbie Williams

2016. november 07. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

2017 nyarán ismét Magyarországra látogat a Feel előadója – immár ötödik alkalommal áll majd magyar színpadra.

hirdetés

A Blikk számolt be elsőként róla, hogy 2017. augusztus 23-án a Groupama Arénában robbant majd színpadot Robbie Williams. A Grammy-jelölt énekes londoni sajtótájékoztatóján hozta nyilvánosságra The Heavy Entertainment Show címre keresztelt fellépéssorozatának állomásait, melynek keretein belül november 4-én megjelent, azonos címet viselő tizenegyedik nagylemezét fogja népszerűsíteni.

A brit énekes egyébként legutóbb tavaly augusztusban adott koncertet Budapesten, de akkor a hazai közönség nem volt különösképpen elragadtatva tőle, mivel amellett, hogy azt sem tudta hova érkezett – Hello Bukarest videóval köszöntötte a rajongókat –, azt sem engedélyezte, hogy bárki felvételt készítsen róla. Maga a fellépés egyébként igen emlékezetesre sikerült és a kezdeti balhék ellenére Robbie hatalmas show-t kerekített, amit a rajongók el is vártak tőle, hiszen a szervezők több százmillió forintot fizettek érte. 

hirdetés

A jövő évi turnéra a hivatalos Robbie Williams rajongói klub tagjai 48 órán keresztül élhetnek jegyelővásárlási jogukkal a november 11-i jegyértékesítés kezdete előtt. Részletek a RobbieWilliams.com/tickets oldalon.

A budapesti koncertre jegyek szintén november 11-én 11 órától kaphatók, a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül. Korlátozott számban kiemelt álló jegy is kapható az 5 különböző ülő-, és a normál állójegy mellett. 

További információk a www.livenation.hu, valamint prémium ajánlatok kapcsán a www.groupamaarena.hu oldalon találhatók.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek

Advertisement