Starity

Lekapcsolták ittas vezetésért Gesztesi Károlyt

2016. november 09. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nyílt titok, hogy a színész komoly alkoholproblémával küzd, és bár szenvedélybetegségével több ízben is megpróbált leszámolni, a mai napig nem járt sikerrel.

hirdetés

Nemcsak lerészegedett, de ráadásul volán mögé is ült szombat hajnalban Gesztesi Károly – számolt be a Blikk. A lap úgy tudja, hogy a színész ittas állapotából kifolyólag elveszítette az irányítás autója felett, kisodródott és padkának ütközött. Szerencsére se neki, se másnak nem esett baja, ám felelőtlen tette miatt igencsak megütheti a bokáját.

Egy szemtanú úgy számolt be a történtekről, hogy a színész olyan sokat ihatott, hogy alig állt a lábán, és a közeli buszmegállóból is jól látható volt, amint nagy nehezen kikászálódik az autóból, majd mindenféle szégyenérzet nélkül, a járkelők szeme láttára a jármű mellé vizelt.

Gesztesit a rendőrök vitték el a helyszínről és állítólag kétszer is vért vettek tőle. A Bors megkereste az érintettet, aki tagadta a történteket: Nem igaz semmi ebből. Én is hallottam ezt, de nem igaz!

Köztudott, hogy a színész nem veti meg az italt I Fotó: TV2

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek