Starity

Ők voltak az MTV EMA legjobban öltözött celebjei

2016. november 09. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 6-án (vasárnap) Rotterdamban adták át a díjakat, most pedig elhoztuk nektek a legjobban öltözött celebeket. Íme!

hirdetés

Nina Dobrev

A Vámpírnaplók sztárja ezúttal a levendulaszín mellett tette le a voksát és úgy tündökölt ebben az egyszerűségében nagyszerű Elie Saab-ruhában, akár egy hercegnő. Mivel a ruha maga igen feltűnő darab, a színésznő a minimálisra csökkentette az általa viselt ékszerek számát, frizuráját pedig kiegyenesítve viselte.

Zara Larsson

A svéd énekesnő nemcsak vendégként, hanem előadóként jelent meg a rendezvényen. Kislányos báját egy Ermanno Scervino designer tervezte, krémszínű csipkeruhával hangsúlyozta, fürtjeit pedig lágy loknikba rendezte.

Jourdan Dunn

A brit szupermodell a Balmain kollekciójából választott magának egy különleges darabot, ami remekül kiemelte irigylésre méltó alakját. Mivel a hangsúlyt a ruhára helyezte, ékszereket nem is viselt mellé, frizuráját pedig Nina Dobrevhez hasonlóan egyenesre száríttatta.

Bebe Rexha

Az albán származású szőke szépség volt a rendezvény házigazdája, emellett fel is lépett ott. Érkezésekor Julien MacDonald kreációját viselte, haja pedig lágy hullámokban omlott a vállára. Makeupját tekintve a kevesebb több elvet alkalmazta, így visszafogottan elegáns külsőt kölcsönözve megjelenésének. 

Winnie Harlow

A kanadai-jamaikai modell Roberto Cavalli kollekciójából választott magának egy gyönyörű, elegáns, fekete csipkeruhát, ami úgy simult rá, mintha rá öntötték volna. Mivel maga a ruha amúgy is magára vont minden figyelmet, ékszerként csak kedvenc gyűrűit viselte a neves eseményen.

Deepika Padukone

Az indiai manöken Monisha Jaising kreálmányában valósággal tündökölt a rendezvényen, hozzá pedig színben illő Valliyan-ékszereket választott. A nemzetközi sajtó szerint Nina Dobrev mellett ő volt a rendezvény legcsinosabban öltözött celebhölgye, amivel maximálisan egyet tudunk érteni!

Tallia Storm

A 18 éves skót énekesnő talpig Fendiben feszített a díjátadón és láthatóan remekül operált a színekkel is, melyek egyaránt kiemelték irigylésre méltó alakját és karakteres vonásait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek