Starity

Kérdezd Taylor Swiftet

2010. október 09. 13:01   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A GAC stúdió jóvoltából most bármit megkérdezhetsz Taylor Swifttől. Ha ügyes kérdéseket állítasz össze, akkor megkaphatod a választ is.

hirdetés
Kérdezd Taylor Swiftet

Van valami, amit szeretnél megtudni a countryénekesnőről, Taylor Swiftről? Van olyan kérdésed, amit mindig is fel akartál tenni kedvencednek? Hát most itt a lehetőség!

A GAC stúdió jóvoltából most kérdezhetsz Taylortól. A stúdió az alábbi felhívást tette közzé:

Taylor Swift hamarosan (október 25-én) kiadja legújabb CD-jét, a Speak Now-t. Nekünk pedig szükségünk van a segítségetekre, ugyanis Taylor hamarosan eljön hozzánk, a GAC stúdióba! Meg fogjuk őt interjúvolni, de milyen kérdéseket tegyünk fel neki? Itt jön a csattanó: ti döntsétek el! Képzeld el, milyen lenne, ha a te kérdéseidet tennénk fel Taylornak!

Hogy mit kérdezz tőle? Legyél kreatív, amikor ezen gondolkozol! Ami fontos: azt ne kérdezd meg, hogy mikor látogat el legközelebb a városodba, mert erre nem fog válaszolni. (Mivel ezt az információt tudod ellenőrizni Taylor hivatalos honlapján is!) Fontos még az is, hogy a kérdéseket mindenképp angolul küldjétek el nekünk.

Mi elvisszük Taylornak a legtöbb egyedi, jó kérdést, és a válaszai hamarosan meg fognak jelenni a GACTV.com-on (a Fan-Q&A részben). Siessetek, mert a határidő a Taylor Swift-kérdések beküldésére október 10., 12 óra. Kattints ide, és írj pár kérdést Taylornak!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek