Starity

Nicole Anderson: „Visszatérek!”

2010. október 09. 16:04   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal színésznő beismerte, hogy kissé lelombozta, amikor a közönséget ő már nem, a Jonas-fiúk viszont annál inkább érdekelték. Legalábbis ő így érezte.

hirdetés
Nicole Anderson: „Visszatérek!”

Nicole Andersont mindenki a JONAS című sorozatban ismerte meg, ahol Chelsea Staub (Stella) legjobb barátnőjét alakítja, és együtt játszik a Jonas fiúkkal (Nick Jonas, Joe Jonas és Kevin Jonas). Ki gondolná, hogy a fiatal színésznő bizony egy kicsit mégis elégedetlen volt? Bizonyára nem sokan, pedig így történt.

„Amikor befejeztük a JONAS első évadját, rögtön beleegyeztem, hogy forgassuk a másodikat, a JONAS L.A.-t. Azonban míg azt forgattuk, illetve az utolsó simításokat végeztük az epizódokon, kissé le voltam törve. Nem tagadom, egy kicsit úgy éreztem, hogy elfelejtett engem a közönség, pedig semmi okom nem volt rá. Csak akkor ezt én nem így láttam... végül a barátaim, a családom segítségével rájöttem, hogy feleslegesen drámázok. És a JONAS L.A. bemutójakor a közönség is bebizonyította, hogy igenis emlékeznek rám. Sok pozitív visszajelzést kaptam, sőt, kapok a mai napig is. – mondta Nicole – Szeretek Macy lenni, soha nem unom meg. Ő annyira vicces lány!” - folytatta.

Míg folyamatosan jelentek meg a sorozat új részei, Nicole nem tétlenkedett, ugyanis négy gyönyörű kép jelent meg róla.

„Szerettem volna még egy lapáttal rátenni a visszatérésemre. Ezért is készült rólam négy olyan kép, amelyek – szerintem – fantasztikusan sikerültek! Imádom ezt a sötétkék színt, úgy érzem, hogy ezek a képek végre igazán tükrözik az egyéniségemet!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek