Starity

Nem volt még férfi az életében Opitz Barbinak

2016. november 15. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor egyik legnagyobb esélyesének szívét bizony nem könnyű elnyerni – eddig még senki nem volt az életében.

hirdetés

Opitz Barbi már az előválogatón legyűgözte az RTL Klub népszerű tehetségkutató műsorának zsűrijét, népszerűsége pedig azóta is töretlen. Ám hiába a szakmabeli siker, az énekesnő a magánéletben korántsem ilyen szerencsés: eddig még senki nem hódította meg a szívét.

Tetszettek fiúk, de semmi több. Alapból sem vagyok egy kezdeményező típus, és nehezen nyitok bárki felé

– nyilatkozta a Borsnak Barbi, aki joggal zárkózott, hiszen több ízben is csalódás érte: barátai elfordultak előle, így nem meglepő, hogy kialakult benne egyfajta óvatosság az idegenekkel szemben.

Barátokat is nehezen szerzek, a billeszkedés sem megy, még soha nem volt kapcsolatom. Lehet, hogy eljön majd az ideje annak is, bár én inkább tanulással töltöm az időt. (...) Szóval azt hiszem, a pasizás helyett én inkább karrierista felnőtt leszek.

Barbi elárulta, hogy orvosi pályára készül, szeretne több lábon állni. Mivel zárkózott típus, nehezen nyit új emerek felé, jelenleg mentora, Tóth Gabi a legfőbb bizalmasa: nemcsak szakmabeli, hanem lelki segítséget is nyújt neki, hogy könnyebb legyen megküzdenie azzal a kihívással, amit az X-Faktor jelent.

Gabi is tizenhat évesen került fel először Budapestre, és akkor kellett megszoknia ezt a felhajtást, pedig ő is zárkózott típus volt. Szokta is mondani, hogy a kedvence vagyok, mert párhuzamba tudja állítani az életünket. Egyedül vele tudok bizalmasan beszélgetni, a személyes dolgaimmal is megkereshetem

– vallotta a fiatal tehetség és hozzátette: nemcsak mentorát, hanem példaképét és pótanyukáját is látja Gabiban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek