Starity

Az életével játszik Kim Kardashian, ha újra szülni akar

2016. november 15. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 36 éves tévésztár 11 hónappal ezelőtt adott életet második gyermekének és bár szíve szerint egy harmadikat is bevállalna, orvosa óvatosságra intette.

hirdetés

Múlt héten írtunk arról, hogy Kim Kardashian azt pedzegette a Keeping Up With The Kardashians legújabb epizódjában, hogy a béranyaprogram után kellene néznie, mivel nagyon szeretne egy harmadik gyereket is. Sokan rögtön meggyanúsították azzal a realitysztárt, hogy csak alakja miatt ódzkodik a szüléstől, ám tévednek, akik ebben a hitben élnek, mivel Kim kizárólag egészségügyi megfontolásból bízná valaki másra gyermeke kihordását – már amennyiben így dönt.

Orvosa ugyanis lerántotta a leplet arról, hogy se vége, se hossza azon komplikációk sorának, melyek felléptek Kim szülései során, így a tévésnek nem javasolt újra áldott állapotba kerülnie, amennyiben kedves neki az élete. Az egyetlen dolog, ami mégis visszatartja a béranyaságtól az az, hogy nem tudja, képes lenne-e a sajátjaként tekinteni egy olyan gyerekre, akit nem ő hozott a világra.

Senkinek sem kellene tudnia róla [a béranyaságról]. Azt hiszem, a legnagyobb félelmem ezzel kapcsolatban az, hogy nem tudom, tudnám-e ugyanúgy szeretni az így született gyerekeimet

– osztotta meg aggodalmát a leghíresebb Kardashian.

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek