Starity

Dwayne Johnson lett 2016 legdögösebb férfija

2016. november 15. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jumanji sztárja csak most tudta meg, hogy idén őt választotta a People magazin a legszexibbnek.

hirdetés

Ryan Reynolds, Bradley Cooper, Channing Tatum, Adam Levine, Chris Hemsworth és David Beckham után eljött Dwayne Johnson ideje! A People magazin ugyanis bejelentette, hogy idén őt tüntetik ki a megtisztelő címmel, ami az év legdögösebb férfijának sajátja. A 44 éves színészt nem titkoltan meglepte az elismerés, de nagyon örült neki.

Fotó: People

Amikor felhívtak, azt mondtam, De király. Aztán az futott át az agyamon, hogy ez tényleg az és ráadásul nagyon izgalmas is. Ez már tényleg a csúcs. Nem vagyok biztos benne, hogy innen hova tovább tart az út. Mindent elértem

– nyilatkozta a The Rockként is ismert exbirkózó, majd a kérdésre, hogy mit gondol, mi teszi őt ilyen szexivé mások szemében, így felelt:

Ez az a fajta kérdés, aminél bajban szoktam lenni. Komolyra fordítva a szót, azt mondanám, hogy talán a humor tesz vonzóvá, emellett azt hiszem az, hogy nem próbálok szexinek tűnni, csak igyekszem jófej és magabiztos lenni. Az a típusú ember vagyok, akinél vékony a vonal a képernyőn lévő és a valós ember között, ezt pedig érzik a rajongók.

Dwayne egyébként az év nagy részében keményen dolgozott: több filmben és sorozatban is felbukkant, illetve a jövő évre és az azt követő évekre is be van táblázva – jelenleg a Jumanji remake-jét forgatja.

Ami magánéletét illeti, törődő édesapa és szerető férfi: párjával, Lauren Hashiannal közel tíz éve élnek boldog párkapcsolatban, lányuk (Jasmine) jövő hónapban ünnepli első születésnapját. Dwayne emellett exfeleségével, Dany Garciával is jó viszonyt ápol, közös lányuk (Simone Alexandra) egyenesen rajong érte.

Szerelmével, Laurennel mindketten csendes, példamutató életet élnek – ennek is köszönhetik, hogy nem szedi szét őket a média

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek