Starity

Eljegyezte egymást Jonathan Knight és Harley Rodriguez

2016. november 16. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A New Kids On The Block énekese tette fel a mindent eldöntő kérdést párjának afrikai nyaralásuk során.

hirdetés

Mi mindig is házasokként gondoltunk magunkra

– nyilatkozta Jonathan Knight a Sirius XM műsorában, majd elárulta, hogy nyaralásuk során került sor az eljegyzésre. A nagy pillanatról ekképp fogalmazott:

Beláttam, hogy ez a megfelelő időpont az eljegyzésre és a kapcsolatunk hivatalossá tételére. Három héttel azelőtt vettem meg a gyűrűket, hogy elhagytuk volna Afrikát. Harley-nak fogalma sem volt róla.

A pár épp a Viktória-vízesésnél költött el egy ínyenc vacsorát, amikor Knight úgy érezte, eljött az idő: elő kell venni a gyűrűket.

A háttérben ott volt egy vízlió és láttunk egy krokodilt is elúszni mellettünk. Ráadásul szuperhold volt, így abszolút szép és romantikus volt minden. Azt mondtam Harley-nak, hogy ideje megtennünk a dolgot. Látod, ez a vicces, ha egy férfi-férfi kapcsolatról van szó: Mindig nehéz eldönteni, kinek a feladata a kérdés feltétele. Azt hiszem, ez volt a baj velünk is. Egész idő alatt azt vártam, hogy megkérjen, miközben ő valószínűleg azt várta, én mikor teszem ezt meg, így eljutottunk arra a pontra, hogy valamelyikünknek cselekednie kellett.

A pár egyébként 2008-ban kezdett randevúzni, és azóta is boldog párkapcsolatban élnek. 

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek