Starity

Megjelent Melanie Martinez legújabb videoklipje

2016. november 17. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal művész a minap osztotta meg rajongóival újdonsült kisfilmjét, melyet Pacify Her című dalához forgatott. A dal a 2015 augusztusában megjelent Cry Baby című albumán található meg.

hirdetés

Az amerikai énekesnő rajongói legnagyobb örömére újra rendezői székbe ült, hogy Pacify Her elevezésű számához videoklipet forgasson. A videó, ahogy már Melanie-től megszokhattuk, ugyanolyan gyermekded, ám mégis extravagánsra sikeredett, mint az összes többi. A kisfilm a feltöltést követő első napon már átlépte az egymillió letöltést.

A videóban Melanie-t láthatjuk, amint egy kiságyban társasjátékot játszik. A videó folyamán megjelenik két újabb karakter, egy különös kék bőrű fiú (Lucas Mogerley) és egy lány, akit szintén Melanie személyesített meg. A későbbiekben a fiú és Melanie között vonzalom alakul ki, azonban még mielőtt bármi is történhetett volna a szőke hajú lány elcsábítja a fiút, a pár elmegy Melanie pedig egyedül marad könnyeivel küszködve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek