Starity

Miley Cyrus: Hannah Montana ötödik évad?

2010. október 09. 19:07   |   Szerző: the__domo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus, a Hannah Montanából ismert világsztár azt nyilatkozta nemrég, hogy elege van a sorozatból, de talán esély van az ötödik szériára is.

hirdetés
Miley Cyrus: Hannah Montana ötödik évad?

Bár nemrég még azt állította Miley Cyrus, hogy elege van a Hannah Montana sorozatból, és egyébként is ideje lenne felnőnie, az utóbbi időkben egyre többször szólja el magát, hogy már megbánta a döntését, és inkább visszatérne a régi szériához. Hogy miért? Azért, mert amióta otthagyta a Hannah Montana stábját, minden rosszabbra fordult. Folyton csak sírdogált a barátainak, mert amióta felnőtt akar lenni, semmi sem megy rendben. Mindenki csak őt támadja, a régi barátai nem foglalkoznak vele, ő pedig már nem képes úgy mosolyogni, ahogy évekkel ezelőtt. Sőt, még újságíróknak is arról beszélt, mennyire bánja már az egészet.

„Hiányzik az a biztonság, amit a sorozat adott. Amikor túrnéra indultam, vagy filmet forgattam, arra gondoltam, hogy ha vége lesz, ott vár majd a Hannah Montana: egy hely, ahol mindig minden rendben van!” – mesélte keserűen.

Ezek szerint egyáltalán nem kizárt, hogy hamarosan újra szőke parókában parádézik. Lehet, hogy kár volt elégetni a régit?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek