Starity

Kaley Cuoco beismerte, hogy kés alá feküdt

2016. november 18. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Míg korábban tabunak és egyenesen cikinek számított, ha valaki plasztikai műtétnek vetette alá magát, addig mostanra teljesen elfogadottá vált.

hirdetés

Fotó: Women's Health

Az Agymenők 30 éves sztárját választotta decemberi száma címlaplányának a Women's Health magazin, melynek keretein belül interjú is készült Kaley-vel. A színésznő őszintén vallott arról, hogy többször is kés alá feküdt a szépsége érdekében, de azt is elárulta, milyen mozgásformával tartja fitten magát.

Évekkel ezelőtt megműttettem az orrom, később pedig a melleimet is. Ez utóbbi életem legjobb döntése volt

– nyilatkozta a szőkeség, majd így folytatta:

Bármennyire is szereti belső önmagát az ember, kell, hogy jól is nézzen ki. Nem hiszem, hogy egy férfi vagy bárki más kedvéért meg kellene műttetnie magát egy nőnek, de ha ettől jobban érzi magát, az csodálatos dolog.

Az Agymenők nézőinek minden bizonnyal feltűnt, hogy a Pennyt alakító színésznő jó pár kilótól megszabadult mostanában, amit a rendszeres testmozgásnak köszönhet, titkát pedig nem volt rest elárulni a lap olvasóinak.

Korábban utáltam edzeni, de végül találtam valamit, amit szeretek, ez pedig a jóga. Egyenesen imádom!

Fotó: Women's Health

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek