Starity

Mel C-t rendszeresen gúnyolták

2016. november 18. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy angol lapnak vallott a Spice Girls egykori énekesnője fiatalabb éveinek megpróbáltatásairól – még az együttes tagja volt, amikor folyamatosan cikizték őt.

hirdetés

1996-ot írtak a naptárak, amikor a londoni lánycsapat, a Spice Girls berobbant a zeneiparba Wannabe című slágerével, amellyel hetekig vezették az európai listákat. A fűszeres lányok legsportosabb tagjaként ismertté vált Mel C azonban elmondta a brit Attitude magazinnak, hogy a hírnévnek bizony nem kevés kellemetlen velejárója is akadt számára.

Korábban is nyilatkozott arról, hogy kolléganőivel ellentétben nem volt önbizalma, nem érezte magát elég szépnek, dögösnek, így kemény edzéssel és szigorú diétákkal igyekezte ezt kompenzálni. Rengetegen támadták a különleges hangú énekesnőt a Spice Girls pályájának csúcsán, miszerint nem elég nőies, nem illik az együttesbe, hovatovább néhányan egyenesen leszbikusnak nevezték Melt, aki így nyilatkozott:

Azóta is érnek bántások, de már nem érdekelnek. Megtanultam ezeket elengedni. De fiatal felnőtt nőként ez nagyon nehéznek látszott. Mindenki másképpen reagál a gúnyra, nekem ez nagyon gyötrelmes volt

– mesélte a 42 éves sztár, majd így folytatta:

Neveket nem akarok mondani, de az illetők azóta már bocsánatot kértek tőlem. Scarlet, a kislányom most hétéves, és már most próbálom erre felkészíteni. Lehetsz akármilyen tökéletes, ha beléd akarnak kötni, meg is teszik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek