Starity

Kiderült az érkező Padalecki baba neme

2016. november 19. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig egy hete tudta meg a világ, hogy a színész harmadik alkalommal is apa lesz. Most további apróságot említett meg a rajongóknak.

hirdetés

Jared Padalecki az Odaát forgatásán jött össze kedvesével, Genevieve Cortese-szel, akivel azóta két gyönyörű kisfiú szülei. A színész a héten jelentette be, hogy bővül a család, feleségével ugyanis harmadik közös gyermeküket várják, további részleteket azonban nem árult el az interjúban, ahol elmondta az örömhírt.

November 11-e és 13-a között került megrendezésre a legutóbbi Supernatural Convention Burbankben, ahol a színész a Meet & Greet keretein belül beszélgetett a rajongókkal. Itt kérdezgették a születendő csöppségről, Jared pedig csak akkor mondta el, amit a korábbi műsorban elfelejtett megemlíteni, majd engedélyt adott a jelenlévőknek, hogy a többiekkel is közöljék a véletlenül elhallgatott információt: kislány növekszik Genevieve pocakjában. 

Fotó: Twitter (screenshot)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek