Starity

Újabb Scooby Doo-filmet forgattak

2010. október 09. 20:08   |   Szerző: the__domo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robbie Amell és Hayley Kiyoko elment a Cartoon Network stábjával, és leforgatták a Scooby Doo című rajzfilm mozifilmes változatát.

hirdetés
Újabb Scooby Doo-filmet forgattak

Robbie Amell, a True Jackson VP egyik mellékszereplője és Hayley Kiyoko, a Varázslók a Wawerly Place-ből Stevie-je összefogdtak, és leforgatták a legújabb Scooby Doo-filmet, a Scooby Doo & Curse of the Lake Monstert. Robbie a szépfiú Fredet, míg Hayley a nagyon okos Wilmát alakítja.

A filmben a Rejtély Rt. egy újabb kalandba keveredik. A banda (Freddie, Bozont, Wilma és Diána) nyári munkát kapott az ország másik felén, egy olyan helyen, amelynek tulajdonosa Diána nagybátyja. Ott egy furcsa jelenség fog történni helyi tóban, egy misztikus szörny jelenik meg.

Egy interjúban Robbie-val épp a filmről beszéltek, és egyszer feltették neki azt a kérdést, hogy Fred miért nem szőke a filmben. Én nem leszek szőke a filmben. Nem szeretném átfestetni a hajamat. Tudom, hogy mindenki a film közben fel fogja tenni magában azt a kérdést, hogy Fred miért is nem szőke, de erre most megmondtam a választ.

A Scooby Doo és a Curse of the Lake Monster premierje október 16-án, szombaton este 7 órakor lesz az amerikai Cartoon Networkön. Magyarországon még nem lehet tudni, hogy mikor lesz látható szinrkonhangokkal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek