Starity

Megjelent Jennifer Lopez és Marc Anthony újabb közös dala

2016. november 20. 14:02   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég kezdték pletykálni, hogy újra egymásra talált Jennifer Lopez és Marc Anthony. Bár arra nincs bizonyíték, hogy a magánéletben ez megtörtént, a zenében viszont igen, a két sztár ugyanis ismét közös dallal rukkolt elő.

hirdetés

Jennifer Lopez és Marc Anthony korábban házasok voltak, majd válásuk után megmaradt a jó kapcsolat közöttük. A kölcsönös szeretet és tisztelet ugyanis a mai napig az életük része, úgyhogy nem meglepő, hogy közös gyermekeiket is így nevelik. A két sztár nemcsak magánéletben érti meg egymást, hanem a zenében is jó párost alkotnak. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy nemrég újabb közös dallal rukkoltak elő.

A november 18-án kislemez formájában megjelent Olvídame y Pega la Vuelta című duett nem saját daluk, ugyanis 1864-ben vált listavazetővé a Pimpinela nevezetű duó előadásában. A népszerű sláger kitűnő feldolgozást kapott, így azon sem lepődnénk meg, valamelyik énekes új albumán is helyet kapna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek