Starity

Nézd meg a moziban a Leander Kills nagyszabású koncertjét!

2016. november 21. 17:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A közelmúltban adott egy nagyszabású koncertet a csapat, melynek premierje a moziban tekinthető meg.

hirdetés

Márciusban jelent meg a Köteles Leander vezette formáció bemutatkozó nagylemeze, a Túlélő. Ennek fényében Leanderék egy extrém bulival is készültek, amely augusztus 25-én került megrendezésre a Barba Negrában. A fellépés érdekessége abban rejlett, hogy a koncertet megelőzően Icarus és társai szórakoztatták a közönséget, akik egy élő pankráció show-val kápráztatták el az ott megjelenteket.

A csapat néhány órája jelentette be, hivatalos Facebook-oldalán keresztül, hogy aki a december 3-i budapesti nagykoncertre szóló jegyét már megvásárolta, annak segítségével részt vehet a Leander Kills – Live At Barba Negra Track koncertfilm mozis premierjén, melyre december elsején 18:00 órai kezdéssel kerül sor, az Atrium Euro Center Moziban (1032 Budapest, Bécsi út 154.). A vetítés teljes egészében ingyenes lesz, viszont regisztrációhoz kötött. Aki tehát elszeretne jutni, annak az LK@hearhungary.hu címre kell dobnia egy e-mailt a nevével és a jegy sorszámával. Le ne maradjatok!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek