Starity

Tervezőnek állt Lucy Hale

2016. november 22. 13:01   |   Szerző: lucymharding

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars sztárja már több alkalommal is jelezte, hogy egy ideje új projekten dolgozik és a napokban végre kiderült mi is ez.

hirdetés

Fotó: Casetify

Miután befejezte a Pretty Little Liars forgatásait Lucy összeállt a  Casetify-jal és közösen terveztek néhány telefontokot, Apple Watch óraszíjat és borítéktáskákat. 

A legtöbb ember nem gondolja át kétszer a technikai kiegészítőit, pedig ezeknek úgy kell kinézniük, hogy tudják, hogy ki vagy és mit viselsz. A telefontokod kiválasztásának a mindennapi öltözködésed részének kéne lennie, mint ahogy eldöntöd, hogy melyik cipőt vedd fel.

– nyilatkozta a tévésztár.

Annak érdekében, hogy váltogasd a telefontokjaidat (és más technikai kiegészítőidet) ahogyan a ruháidat is váltogatod, szükséged lesz egy készletre. Ez az amiért Lucy megtervezett egy 34 darabos tok kollekciót, tele Elvisre (a kutyája) hasonlító rajzokkal, gyönyörű virágmintákkal és még sok mással, hogy megadja a kezdőugrást a saját készletedhez. A tokok közül az iPhone és iPod Touch tulajdonosok válogathatnak, ezeknek ára 30-48 dollár között mozog. Az óraszíjakat 52 dollárért, míg a borítéktáskákat 68 dollárért vásrolhatunk. Jó hír, hogy a Casetify szállít Magyarországra is, így a hazai rajongók is hozzájuthatnak az egyedi termékekhez. 

Fotó: Casetify

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek