Starity

Brenda: „Ashley mintha a testvérem lenne”

2010. október 10. 10:10   |   Szerző: Nikaaa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két fiatal színésznőt a Suite Life Of Zack & Cody című sorozatból ismerhetjük. Már a forgatások előtt is nagyon jóban voltak, viszont mostanában nem nagyon látták őket együtt.

hirdetés
Brenda: „Ashley mintha a testvérem lenne”

Mostanában több magazin arról ír cikket, hogy Brenda Song és Ashley Tisdale barátságának vége, hiszen a lányokat hónapok óta nem látták együtt sehol. Ám Brenda elmondta a Just Jared JR. nevű internetes magazinnak, hogy mi az igazság!

„Sajnos mostanában én is és Ashley is rengeteget dolgoztunk, minden időnket a forgatás vette el, de ez nem azt jelenti, hogy nem tartottuk a kapcsolatot! Sőt, szinte minden nap beszélünk telefonon. Ashley olyan, mintha a testvérem lenne: mindent megbeszélünk egymással, még azt is, hogy mit veszünk fel egy díjátadóra vagy premierre. A barátságunk töretlen, egyszerűen nem tudom nem szeretni, és biztos vagyok benne, hogy ezzel ő is így van!” – mondta a bájos színésznő.

Az biztos, hogy a két szépség barátságát semmi sem tudja megtörni – még a média sem!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek