Starity

Meglepetéssel készül a Disney az Utódok rajongói számára

2016. november 24. 06:06   |   Szerző: Alida

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Utódok hatalmas népszerűségére és a karácsony közeledtére való tekintettel különleges meglepetéssel készül a Disney.

hirdetés

A Kenny Ortega által rendezett sikerfilm második részének leforgatása után, az Utódok 2. sztárjai le sem állnak a munkával. November 18-án ugyanis a Disney meglepte rajongóit egy váratlan dologgal: megjelent a Disney Channel legújabb karácsonyi albuma, az Utódok 2. főszereplőinek közreműködésével.

A Disney november elején jelentette be, hogy az összes amerikai Disneyland egy utódokos ünnepséggel fogja szórakoztatni a közönséget a parkokban. Az amerikai Disney Csatorna november 25-én tűzi műsorára az eseményt – a színészek már a múlt héten elkezdték a forgatásokat. Dove Cameron és Booboo Stewart a kaliforniai Disneylandban lépett fel, ezzel szemben Sofia Carson, China Anne McClain és Cameron Boyce a floridai Disneylandban volt látható. 

A Holiday Hits albumon hallható a már több mint 200 milliós megtekintéssel rendelkező Rotten To The Core remake-je, a Jolly to The Core. A legújabb gonoszt, az Umát alakító China Anne McClain előadásában a This Christmast hallhatjuk, Sofia Carson pedig a Silent Nightot teszi emlékezetessé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek