Starity

Karácsonyi hangulatot varázsolt Tarja

2016. november 23. 10:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A finn szoprán hamarosan különleges koncertekkel kápráztatja el közönségét.

hirdetés

Néhány órája számoltunk be arról, miszerint a Nightwish egykori énekesnője lázasan készül valamire, ám a kezdetekben nagyon titokzatos volt, így csak találgatni tudtunk, hogy vajon egy esetleges kisfilm van-e tervben vagy már készül legújabb DVD-je. Mint kiderült, teljesen másról van szó! Tarja ugyanis karácsonyi hangulatba ringatta rajongóit, így ismét felöltötte azt a csodálatos piros ruhát, amit legutóbb 2006-ban viselt első, karácsonyi szólólemeze megjelenésekor.

A Henkäys Ikuisuudesta (Breath from Heaven) címet viselő korong egyébként most először bakelit formátumban is beszerezhető az énekesnő hivatalos webshopjában, így akinek esetleg még nincs meg, itt a kiváló lehetőség, hogy meglepje magát az ünnepek alkalmából.

Az album évfordulójának alkalmából Tarja egy különleges koncertre is készül hazájában, Finnországban, amely Lahtiban kerül megrendezésre. Elmondása szerint a régi dalok mellett az új szerzemények is helyet kapnak majd a repertoárjában, sőt azt is elárulta, hogy vendégek is csatlakoznak majd hozzá Miia Kosunen és Suvi Åkerman személyében, akik a győztes versenyzői a The Voice Of Finland nevezetű tehetségkutatónak. Az énekesnő egyébként egy felejthetetlen show-t ígér rajongói számára, ami tele lesz meglepetésekkel.

Finnország hangja mintegy meglepetésként azt is elárulta legújabb közleményében, hogy a koncertsorozat most már nem csak Finnországot, hanem immáron Oroszországot is érinti, így az ott élő rajongók is részesei lehetnek a finn szépség meglepetésekben dús fellépésének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek