Starity

Műtét segítette Fejős Éva teherbe esését

2016. november 24. 06:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fejős Éva határtalanul boldog, hiszen első gyermekét hordja a szíve alatt. Az idáig vezető út azonban nem volt könnyű: a 49 éves írónőnek túl kellett esnie egy műtéten érte.

hirdetés
Műtét segítette Fejős Éva teherbe esését
Fotó: TV2

Éva jelenleg a hetedik hónapban jár és saját bevallása szerint jól érzi magát, nem gyötrik rosszullétek. A Blikknek szót ejtett féltve őrzött magánéletéről, így megtudhattuk, hogy szerelmével húsz éve élnek boldog párkapcsolatban és bár már korábban is szerettek volna közös gyereket, a bizonytalan jövőre való tekintettel nem mertek belevágni a babaprojektbe.

Szabadúszó újságíróként kezdetben bizonytalannak éreztem az egzisztenciámat, több kiadócsődöt éltem meg, másfelől pedig negyvenéves koromig nem volt bennem hiányérzet. Nem állítom, hogy ez az ideális kor a szüléshez, vagy hogy bárkinek az én példámat kellene követnie, de a történetem sokaknak adhat erőt

– nyilatkozta a méltán népszerű írónő, és elárulta, hogy orvosi beavatkozásra is szükség volt, hogy a gyermek megfoganhasson.

Fontos leszögezni, hogy mindvégig biztos voltam benne, lesz gyerekem. Az akkori nőgyógyászom adott stimuláló tablettákat, azonban egy idő után láttam, hogy ez az út nem lesz eredményes. Ekkor fordultam Dr. Konc Jánoshoz, akihez közel másfél évig jártam vizsgálatokra és kezelésekre. Ott végre kiderült, miért nem jön a baba, műteni kellett a petevezetékemet, de a pajzsmirigyemmel is volt probléma. Ha nem jött volna így sem össze a terhesség, akkor tovább mentünk volna, méghozzá a lombik programra, de erre nem került sor

– tette hozzá Éva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek