Starity

48 évesen is kirobbanó formában van Anastacia

2016. november 23. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

A Paid My Dues énekesnője korábban soha nem volt ilyen merész! Nemcsak meztelen testét mutatta meg, hanem sebhelyeit is, melyek a rákkal vívott hosszú és viszontagságos harcáról árulkodnak.

hirdetés
48 évesen is kirobbanó formában van Anastacia

Köztudott, hogy Anastacia éveken át küzdött a mellrákkal, melynek nyomán dupla masztektómiát hajtottak végre rajta, azaz mindkét mellét eltávolították, melyeket később egy plasztikai sebésznek köszönhetően „kapott vissza”. Az énekesnő nem titkolja a vele történteket, mi több, arra próbálja felhívni nőtársai figyelmét, mennyire fontos az önellenőrzés és a rendszeres szűrővizsgálatokon való részvétel. Elrettentés gyanánt a Fault kérésére levetkőzött és megmutatta sebeit.

Nagyon ideges vagyok, amiért látni engedem a sebhelyeimet az embereknek. Tényleg izgulok, de szeretnék végre kimenni a strandra és nem akarom, hogy akkor készítsék és közöljék le róluk az első képeket. (...) A sebek a lényem részévé váltak és szerettem volna én megmutatni őket. Az utazásom részei, melyek arra emlékeztetnek, min mentem keresztül. Ezen a ponton jól érzem magam, amiért ilyen artisztikus módon prezentálhatom őket

– nyilatkozta a 48 éves slágergyáros, aki háthatóan ma is remek formában van.

Fotók: Fault Magazine
  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek