Starity

Virginia Hernández csalódott, de nem adja fel

2016. november 24. 18:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2016-os Miss Earth Panama cím birtokosa igazságtalannak érzi a verseny végeredményét, úgy gondolja a zsűri nem a szépséget nézte, hanem a versenyző országának befolyását.

hirdetés
Virginia Hernández csalódott, de nem adja fel

A Miss Earth döntője október 29-én zajlott le a a Fülöp-szigetek fővárosában, Manilában, ahol a panamai szépség, Virginia Hernandez nem került be a legszebb 16-ba, pedig számos külföldi fórumon esélyesnek tartották a győzelemre. Virgina a Diaadiának adott iterjút a napokban, elmesélte, hogy úgy gondolja, az egész verseny a politikáról szól.

A modell és a Miss Panama szervezői nem értik, hogy miért kerülnek éveken keresztül ugyanannak az országnak a delegáltjai a dobogós helyekre a Miss Earth versenyen. A szervezők úgy döntöttek, jövőre Panama nem indul a Miss Earth szépségkirálynő választáson. 

Már az elmúlt évben is nagy botrányt kavart, hogy az akkori Miss Earth Panama, Carmen Jaramillo, aki három aranyérmével és egy ezüst medáljával nem került be a legszebb 16 közé, és a versenyt egy olyan hölgy nyerte meg, aki csak egy ezüst- és egy bronzérmet vitt haza. Carmen nem csak az alversenyeken volt kiemelkedő, minden külföldi szépségversennyel foglalkozó fórumon neki idélték volna a koronát.

Idén azonban Miss Ecuador – aki az éremtábla élén állt, mint 2015-ben Carmen – megnyerte a versenyt, és a panamai Virginia egy ezüstéremmel nem ért el helyezést. 

Carmen Jaramillo, a 2016-os Miss Earth Panama győztese

A lány csalódott a szervezetben, viszont úgy érzi, ő mindent megtett a győzelemért és nem rajta múlt a végeredmény. Attól függetlenül szeretne szépségversenyeken részt venni, hogy bebizonyíthassa nem adja föl karrierjét azért mert egy olyan versenyen vett részt, ahol az eredmény szinte előre borítékolható volt.

Virginia nagy álma az, hogy kijusson egyszer a Miss Universe világversenyre, és elmesélte, hogy van esély rá, hogy jövőre ismét jelentkezik a Miss Panama versenyre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek