Starity

Khloe Kardashian a családjáért a leghálásabb

2016. november 25. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Egyesült Államokban tegnap ünnepelték a hálaadást, ez alkalomból pedig Khloe szívmelengető posztban mondott köszönetet a Kardashian-Jenner családért.

hirdetés

Fotó: Khloe Kardashian

Hálaadáskor a családom mindig körbeüli az asztalt és hálát ad a jó dolgokért – biztos vagyok benne, hogy más amerikai családok is ezt teszik ilyenkor. Idén különösen hálás vagyok a családomért. Rengeteg megpróbáltatáson és gyötrelmen mentünk keresztül, melyek sorát áldások fűszerezték. A családom még a legnehezebb időkben is tovább gyarapodott és a köztünk lévő kötelék még szorosabbnak bizonyult. Mindig megtaláltuk a módját, hogy kitartsunk és főnixként új életre keljünk hamvainkból

– írta saját weboldalán Khloe, majd így folytatta:

Az én őrült, kaotikus és csodálatos családom nélkül nem hiszem, hogy keresztül tudtam volna menni azokon az akadályokon, melyeket az élet az utamba sodort ebben az évben. Biztos vagyok benne, hogy mind hálásak vagyunk a családunkért. Úgy vélem, a család a legszebb dolog, amiért hálásak lehetünk, éppen ezért minden este hálát adok az Úrnak, amiért a világ legtámogatóbb rendszerével, a feltétel nélküli szeretet csapatával áldott meg engem.

Fotó: Khloe Kardashian

Az ilyen bensőséges családi pillanatok igazán csodálatosak, én pedig hálás vagyok, amiért ilyen hihetetlen emberekkel élhetem ezt át. A hálaadás arról szól, hogy körülvegyük magunkat a szeretteinkkel – mindegy, hogy a rokonaink-e vagy sem – és hogy hálát adjunk azért, amiért bőségesen megáldottak minket és emlékezzünk meg azokról, akik nincsenek ilyen szerencsés helyzetben. Nem számít, hol tartasz az életben, mindig van miért hálásnak lenned.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek