Starity

Puskás Peti elárulta évtizedes titkát

2016. november 25. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor mentora régi titkáról rántotta le a leplet, nevezetesen arról, hogy közel egy éven át dolgozott gyerekcsőszként pár évvel ezelőtt.

hirdetés

Peti bevallása szerint a közös munka nem indult könnyen, ám végül igazán jó barátság alakult ki közte és a kisfiú között – mindketten tanultak a másiktól. Míg előbbi tapasztalatot szerzett, milyen a kicsikről gondoskodni és türelmesebbé vált; utóbbi sokkal fegyelmezettebb lett. De hogy hogyan került sor minderre? Peti elárulta!

Nem vettek fel egyetemre, aztán egy nap apukám bejött a szobámba, és azt mondta: Ugye nem akarsz egy évig itthon ülni? Így mentem el dolgozni, és nagyon örülök neki, hogy megtettem, rengeteg tapasztalattal lettem gazdagabb. Délelőttönként egy szálloda ajándékboltjában dolgoztam, délután pedig vigyáztam egy külföldi kisfiúra, akinek az édesapja üzletemberként dolgozott nálunk. Nem volt könnyű, sokat küzdöttem vele, és gyakran próbára tette a türelmemet. Az elején összeroppantam kicsit, de aztán megtanultuk kezelni egymást. Bevetettem a Pókember-fegyvert: ha rossz volt, megkérdeztem tőle, hogy Szerinted Pókember csinálna ilyet? Persze, hogy nem... Ez hatott. Az együtt töltött hónapok során nagyon megszerettük egymást, szinte a pótapukája lettem, így a „kényszer-munkából” öröm lett.

A gyerekfelvigyázás próbára tette Peti türelmét

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek