Starity

Catherine Siachoque súlyos bulimiában szenvedett

2016. november 26. 12:12   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megrázó dolgot osztott meg a gyönyörű telenovella-sztár, Catherine Siachoque. Az Emlékezz, Reinbából, a Második esélyből és a Csajok, szilikon, ez lesz a paradicsom-ból ismert színésznő bevallotta, hogy étkezési zavarokkal küzdött.

hirdetés

Bár irigylésre méltó az alakja napjaink egyik legfelkapottabb telenovella-színésznőjének, így senki sem gondolná, hogy Catherine nem volt mindg elégedett külsejével. Az Emlékezz Reina! Estefaniája  tinédzser korában bulimiában szenvedett.

9 éves koromban már elkezdtem diétázni, alig ettem valamit, és ha ettem is próbáltam minél előbb lemozogni. Később ez egy megszállottsággá alakult át, és hiába mondta a családom, hogy szép vagyok, nem vagyok kövér, nem hittem nekik. Mikor belenéztem a tükörbe, nem ezt láttam. Gimnazista koromban mindent kipróbáltam, hogy legfogyjak, hashajtókat és fogyasztó-tablettákkat is rendszeresen, de nem láttam hogy bármit is javítanának az alakomon

– vallotta be a színésznő Jorge Bernal műsorában. Azt is elmesélte, hogy ez a megszállottság később egészségügyi problémákhoz vezetett nála, és kórházba is került miatta. Catherine mára már elégedett önmagával, sikerült legyőzni ezt a betegséget. Most már nem is próbál visszagondolni életének ezen szakaszára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek